Første storm i Danmark i 2 år – stormen Malik

Stormen Malik

Lørdag d. 29. januar ramte den første rigtige storm i 2 år Danmark. Stormen ramte den jyske vestkyst i løbet af lørdag formiddag og arbejdede sig ind over landet i løbet af dagen.

Om formiddagen var der i Lynæs “kun” en 12-14 m/s, så os almindelige amatører kunne få et par timer på vandet inden Malik rigtigt nåede frem til Isefjorden. Men da vi andre for længst var taget i land, kom de tunge drenge til Lynæs. Mikkel Hansen og Nick Jacobsen dukkede op og benyttede sig af at molen i Lynæs gav helt pandekage fladt vand på sydsiden. Det var en perfekt startbane for mega flotte og høje hop.

Vi var så heldige at se et opslag fra Mikkel Hansen på Facebook, hvor man kunne se han var ved at rigge til på stranden ved havnen, så vi tog fluks kameraet under armen og kørte ned på havnen i Lynæs. Og vi fik bare første parket til et super show af Danmarksmester Mikkel Hansen og nå ja – Nick behøver ingen introduktion. Kæmpe respekt herfra – der skal noget mod til bare at rive en mega loop ud af ærmet i 2. sals højde i +17 m/s….

Vi har taget en røvfuld af billeder og nogle af dem kan ses over under vores foto side her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne webside site benytter cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Ved at benytte websiden, accepterer du vores brug af cookies.