Fotografering

Foto

Vi bruger foto aktivt i vores lille firma. Dels når vi dokumenterer vores arbejde og poster det på de sociale medier, dels når vi selv kiter. Det er både film og billeder af hinanden, men også af os selv, f.eks. ved at sætte et lille action kamera op i styrelinerne, så man får filmet sin egen kitesession.

Der er jo 2 formål. Det ene er at fange netop DET billede, hvor det fede trick lykkes, eller hvor man hopper aller højest. Det er altid fedt. Det andet formål er, at blive bedre. Hvorfor er det lige at min kite altid er bag mig, når jeg lander min front roll? Det bliver lige pludselig helt tydeligt, når man ser sig selv på film, fanget lige i momentet.

VI bruger også at filme når vi underviser. Alle begyndere vil godt have et billede af netop det øjeblik, hvor de kommer op på boardet og surfer de første 100 meter. Et rigtigt Insta moment. Men også for kursister er det nyttigt at se sig selv, for selvom man er begynder, kan man også selv tydeligt se sine fejl og kan derefter lettere rette op og man kommer hurtigere over begynderfejlene.

Lad os være ærlige. Vi VIL alle gerne have det der fede billede, der bare siger ACTION over det hele. Men vi kender nok også alle det, at vi har den fotointeresserede onkel med ude for at tage billeder af ens kitesurfing. Typisk sker der en af 3 ting. Enten er man en lille prik, langt ude i horisonten, eller også har han taget billeder, hvor man selv synes der ikke sker noget som helst spændende. Eller – hvad der ofte sker når nogen dukker op på stranden med et kamera – så flokkes alle kitere om fotografen, som måger om en nypløjet mark og du får ikke et billede, hvor du er alene.

Hvis du vil være sikker på at få det rigtige billede, med lige præcis det trick du gerne vil have foreviget, så skal du have fat i en fotograf, der selv kiter og kan se, at nu lægger du an til dit trick.

Du kan book’e Lynæs Kiterepair til en privat fotosession, hvis du gerne vil have netop DET billede. Så tager vi hen til et spot, hvor vi har det for os selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne webside site benytter cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Ved at benytte websiden, accepterer du vores brug af cookies.