Kender du Kiteboarding Danmark?

Ikke mange kender interesseorganisationen ”Kiteboarding Danmark” og det er en skam. Kiteboarding Danmark forsøger at tale kitesurfing sportens sag i f.eks. miljøsager, naturfredningssager mv.

Som Kiteboarding Danmark (KBDK) skriver på deres hjemmeside (kbdk.dk), er deres formål bl.a.:

  • Overordnet koordinering af spot-interesser i dialog med myndigheder, ejere osv.
  • Natura2000 og andre fredninger eller miljøsager
  • Forbedring af spots (eksempel: launch i Landerslev eller bedre forhold i Amager Strandpark e.l.)
  • Overordnet koordinering og standard for uddannelse af instruktører i Danmark.
  • Sikkerhedsindsatsen, hvor der skal arbejdes med bedre oplysning og forebyggelse af ulykker.

Det betyder at KBDK f.eks. går ind og taler på kiternes vegne i sager, hvor miljøorganisationer som eksempelvis Dansk Ornitologisk Forening forsøger at begrænse adgang til gode surfspots. Vi står stærkere som kitere, hvis vi er organiserede og taler med èn samlet stemme.

Som medlem af KBDK bliver du automatisk medlem af Dansk Sejlunion og kan gøre brug af deres rabataftaler. KBDK står i øvrigt også bag Kitetouren, hvor de bedste danske kitere hvert år konkurrerer om at blive bedst i freestyle og freeride disciplinerne.

Så hvis du ikke kender KBDK endnu, så sving forbi deres hjemmeside – kbdk.dk – og læs mere om hvad de gør og hvad de har af tilbud. Et medlemskab af KBDK koster 150 kr årligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne webside site benytter cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Ved at benytte websiden, accepterer du vores brug af cookies.