Læs om Lynæs Kiteschool’s Kitecamp i Lynæs

I weekenden d. 30. september til 2. oktober afholdt vi årets sidste kitecamp.

Campen var egentlig planlagt til at finde sted ved Skaven Strand Camping i den sydlige del af Ringkøbing Fjord, men pga. af en dårlig vejrudsigt for det område, sadlede vi om i sidste øjeblik og flyttede hele campen til Lynæs.

At det var muligt at flytte campen stort set fra den ene dag til den anden, skyldes Lynæs Kite- og Windsurfing Club’s velvilje til at lade os låne deres klubhus og de faciliteter, der er der. Så stor tak til klubben. Kender du ikke Lynæs Kite- og Windsurf Club, så læs vores blogindlæg her eller tjek klubbens hjemmeside http://surf3390.dk

I modsætning til de tidligere Kitecamps vi har afholdt, var hovedvægten på denne kitecamp IKKE undervisning, men mere socialt samvær og at lære andre kitesurfere på samme niveau at kende, så deltagerne fremadrettet har nogen at følges med når de skal ud at kitesurfe.

De fleste deltagere var derfor tidligere kursister hos Lynæs Kiteschool, hvoraf de fleste var startet på at kitesurfe i år. Men der var også et par garvede kitesurfere med på campen, som var med til at hjælpe de mindre erfarne (som man jo gør i kitesurfing miljøet) og som kom med gode råd og fif om alt fra teknik til køb af udstyr.

Flere af deltagerne havde ikke tidligere været særligt meget på vandet ”på egen hånd”, så for dem var det lidt grænseoverskridende at gå ud, uden instruktør. Men efter en lidt nervøs start, så voksede alle deltagere mere og mere i takt med weekenden skred frem og blev mere og mere fortrolige med at være på egne ben.

Og alle havde kun fået endnu mere blod på tanden i forhold til kitesurfing og allerede dagen efter campen var der gang i campens messenger gruppe, for at aftale næste kitesession på egen hånd. Fedt – det var netop formålet med campen.

Vi var utrolig heldige med vejret – vind alle 3 dage i løbet af campen – så alle fik kitet så meget som de orkede. Søndag kl. 15 var alle mand tilbage i klubhuset i god behold og ”mætte” efter 3 dage på vandet. Som arrangør kan vi kun sige stort tak til alle deltagerne for godt humør og gå på mod gennem hele campen 🙏.

Det var som sagt årets sidste kitecamp for vores del. Men vi vender tilbage med nye camps næste år. Helt sikkert i Danmark, men hvis interessen er der, holder vi også gerne kitecamps under sydligere himmelstrøg.

Er du interesseret i at være med i en af 2023’s kitecamps, så giv os et praj, så vender vi tilbage til dig, når vi har nogle mere konkrete planer og datoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne webside site benytter cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Ved at benytte websiden, accepterer du vores brug af cookies.