Lav en rejsebeskrivelse og deltag i konkurrence

Go’ stil i Diani Beach

Vi har gjort det til en tradition at blog’e om vores egne kiteferie/trips, hvor vi giver vores tips til den destination vi har besøgt. Du kan sagtens finde andre beskrivelser af de spots vi har besøgt, både fra rejsebureauer og kitecentre m.m., men vi tror på at en rejsebeskrivelse fra nogen man kender og som er uafhængige af økonomiske interesser, der får man den mest objektive beskrivelse af stedet.

Der er desværre grænser for mange rejser vi kan nå i løbet af et år, da vi udover Lynæs Kiterepair & Kiteschool også har ”8 til 16” jobs og kun har 5 ugers ferie 😊. Derfor opfordrer vi altid vores kunder og kite venner til at lave en rejsebeskrivelse fra de spots de tager ud til. For at gøre det mere attraktivt at give sig i kast med at skrive sådan en rejsebeskrivelse, laver vi i 2024 en konkurrence om den bedste rejsebeskrivelse.

Der vil være præmier til de 3 bedste beskrivelser vi får fra nu og frem til 1. december i 2024. Præmierne er nøje udvalgt hos andre lokale kitesurfere og erhvervsdrivende:

  • Lynæs Madbar v. Jeppe & Johan
  • Lynæs Denmark/Klitmøller Rigwear v. Christian og Kristian

Vi har selv prøvet alle 3 præmier og kan garantere at man bliver rigtig glad for alle 3 😉. Præmierne er:

  1. Første præmien er et gavekort til brunch for 2 i Lynæs Madbar
  2. Anden præmien er en T-shirt fra Lynæs Denmark
  3. Tredje præmien er en Klitmøller Rigwear Beanie

Har du mod på at være med i konkurrencen, skal du inden 1. december 2024 sende en rejsebeskrivelse i Word format inklusive billeder til info@lynaeskiterepair.dk med ”Konkurrence 2024” i emnefeltet.

Vi håber rigtig mange har lyst at lege med, så vi ender med en god rejseguide for kitesurfere, skrevet af kitesurfere 🤙

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne webside site benytter cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Ved at benytte websiden, accepterer du vores brug af cookies.