Skal du med på Lynæs Kiterepair’s Kitecamp?

kitecamp v.2.0

I april måned afholdt Lynæs Kiterepair en kitecamp i den fantastiske lagune ved Albuen på Lolland. Fokus var her at undervise en gruppe kommende kitesurfere i kitesurfingens ædle kunst.

Den kitecamp var en stor succes og flere har spurgt om ikke vi ville afholde endnu en kitecamp. Og det gør vi så nu.

Tidspunktet for campen er weekenden d. 30. sep – 2. oktober. Oprindeligt var det planen at gentage succesen ved Albuen, men fredningen af området starter d. 1. oktober, så vi har fundet et andet sted.

Valget er faldet på Skaven Strand nærmere bestemt Skaven Strand Camping. Skaven ligger i den sydlige ende af Ringkøbing fjord og virker i alle vestlige vindretninger. Området er begyndervenligt med lavt vand, hvor man kan bunde. Og skulle vinden gå i øst, er der 48 km til Hvide Sande Nord (Ringkøbing fjord siden), hvor der også er begyndervenligt. Forsvinder vinden helt, kan man benytte KABELPARK® | Wakeboard & vandski på kabel i Hvide Sande.

Konceptet for denne kitecamp er lidt anderledes denne gang. Der er således mindre fokus på kiteundervisning og mere fokus på at kite sammen med andre ligesindede og socialt sammenværd på land. Der vil være instruktører med og vi vil også hjælpe begyndere med launch, landing, råd og nogen vejledning på vandet.

Deltagerne bor i 6 personers luksushytter på Skaven Strand Camping med ”surf in /surf out” – launch området er 150 meter fra hytterne.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os asap, da vi fortsat har 4 ubesatte pladser tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne webside site benytter cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Ved at benytte websiden, accepterer du vores brug af cookies.