Symaskiner

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at ingen af os havde de store erfaringer med symaskiner, bortset fra et par gamle symaskinekørekort tilbage fra håndarbejdstimerne engang i 70’erne. Så i starten var der en hel del ”learning by doing” på nogle gamle kasserede kites vi havde købt.

Det betyder også, at vi har betalt nogle lærepenge fsva. Symaskiner. Vi er nu på den 4. model og har nu et par robuste maskiner.

Vi har f.eks. en gammel industri symaskine af mærket Brother. Den vejer lige under de 100 kg, kan rumme en liter symaskineolie og kan sikkert sy gennem 20 mm krydsfiner. Så al stof, sejldug og læder vi kan smide efter den, skal den nok tygge igennem. Desværre kan mange af industrisymaskinerne kun ”sy lige ud” og altså ikke zig/zag, som de fleste syninger på en kite har.

Derfor har vi også en nyere og mindre Pfaff. Den er intet mindre end genial, da den har noget der hedder en ”walking foot”, som betyder den selv kan finde ud af at fremføre stoffet uden hjælp og i den takt, der passer Pfaff’en. Det giver super pæne syninger.

Vi er altså dækket ind med symaskiner. Men skulle du kende nogen, der har en industri symaskine til salg, der både kan lave lige ud sting (”stikke sting”) og 3-trins zig/zag, hører vi gerne fra dig.

Vi syr jo fortrinsvis kites, men har du andre syopgaver som ikke lige er tøj, så spørg os, om det er noget vi kan klare. Vi har f.eks. syet et bomtelt, et solsejl og syet ny velcro på fodstropper. Så det behøver ikke kun være revner i kites.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne webside site benytter cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Ved at benytte websiden, accepterer du vores brug af cookies.