Vinder af Lynæs Kiterepair’s jule konkurrence fundet

I december har vi afholdt en lille julekonkurrence, hvor vi bad om at se jeres bedste “gør det selv” løsning på et eller andet kitesurf relateret “problem” og hvor præmien var et gavekort til Lynæs Kiterepair på 300 kr.
 
Formålet med konkurrencen var egentlig bare at prøve at dele hinandens gode opfindelser, til gavn og glæde for alle danske kitesurfere. Vi fik dog ikke så mange forslag som vi havde håbet, men det betyder dog ikke at deltagerne skal snydes for præmie. 
 
Vi fik 2 gode forslag ind, som begge efterfølgende er posted på vores instagram side. Det hårde dommerpanel bestående af Søren & Kim fra Lynæs Kiterepair valgte Nicolai Olsens board stativ som vinder af konkurrencen med Anders Volsgaard Larsen på andenpladsen med en “tørre uro” til at hænge sine våde støvler og luffer på.
 
Set i lyset af de relativt få deltagere, har vi valgt at give Nicolai valget mellem gavekortet på 300 kr eller 15%’s rabat på næste reparation og Anders får 10% på sin næste reparation hos Lynæs Kiterepair.
 
Stort tak til de 2 for at være med på vores julespøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne webside site benytter cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Ved at benytte websiden, accepterer du vores brug af cookies.