Waterz 2021

I weekenden d. 3.-5. september tog vi til Waterz/GKA kiteworld cup i Hvide Sande, for at vise flaget og se noget fed kitesurfing. Desværre viste vejrguderne sig fra den sommerlige side, med høj solskin, men ikke rigtig meget vind. Fredag var dog en undtagelse, da der var en god, hård vind fra NordVest.

Der var rigtigt mange på vandet ved Sydmolen, hvor bølgerne var gode. Men ingen konkurrence, da kitetouren først var programsat fra om lørdagen. Eneste reelle konkurrence var en distancesejlads (Waterz Longdistance) for både kite- og windsurfere med start og slut fra WestWind Nord på fjordsiden. En konkurrence der i øvrigt blev vundet af vores gode ven Dmitrijus fra DM kite-surfing school.

Efter at have set første runde af longdistance sejladsen var vi selv sultne efter at komme på vandet. For at prøve et nyt spot, kørte vi ned til Skaven strand, som ligger på østsiden af Ringkøbing fjord og ca. 10 km nord for Bork Havn. Det viste sig at være et super godt spot – lavt vand, med relativt fladt vand. Vi parkerede ved havnen, men en del tog også ud fra den nærliggende campingplads. Vi talte med havnefogden, som var en super flink fyr og som kun havde positivt til overs for surfere. Sådan er det desværre ikke altid.

Vi fik et par gode timer med hhv. 8 og 10 m2 kites. Jeg tænker ikke det var sidste gang vi har været i Skaven.

Lørdag var der ikke meget vind, så kite DM kunne ikke gennemføres og i stedet blev tiden brugt på at kåre de nye danmarksmestre på baggrund af de øvrige resultater fra i år. Kvinderækken blev vundet af vores gode veninde Emely Freja og mændenes freestyle blev vundet af en anden Lynæs kending, nemlig Mikkel Hansen.

Lørdag aften var der stort aftersurf party i Hvide Sande hallen, hvor nærmest alle der kan stå på et board af en slags, var inviteret. Et godt sted at møde nye og gamle surfvenner.

Søndag var vejret atter sommerligt, men desværre ingen vind. Så aktiviteterne var primært SUP og wakeboard i Hvide Sande kabelpark (som er fuldt på højde med CCP).

Alt i alt en super fed weekend i Hvide Sande, selvom det var småt med vinden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne webside site benytter cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Ved at benytte websiden, accepterer du vores brug af cookies.