Fotosession i Lynæs Kiterepair

Vi tror at mange kitesurfer har samme oplevelse som os. Man får sin fotoglade onkel ud for at tage nogle fede kitesurfing billeder, for “onkel er skidegod til at fotografere”.

Men gang på gang bliver man skuffet, for enten så er man blot blevet en prik langt ude i horisonten.

Eller også har onkel taget et billede, hvor han syntes at “billedkompositionen var helt fantastisk med det rigtige lys, den rigtige blænde og korrekt ISO”, men hvor der bare ikke er en skid action på billedet.

Her kommer vi ind med know how om hvad det er for et motiv kitesurferen gerne vil have. Og du får fotografen for dig selv. 

Vi levererer som udgangspunkt billederne i jpg format, men ønsker du det, kan du få dem i RAW, så du selv kan efterbehandle som du har lyst til. Vi kan også optage video klip hvis det er det, du gerne vil have. Video er et super godt værktøj når man skal lære nye trick og i det hele taget til at finpudse teknikken.

Fotosessionen optages i Lynæs området. Vi skyder gerne væk fra Surfspottet, hvis du ønsker det, så du kan få både fotograf og fotospottet for dig selv (der er intet der tiltrækker kitesurfere som en person med et kamera på stranden…)

 

Lynæs Kiterepair going strapless d. 9. april 2022

Lørdag d. 9. april havde vi rigtig god vind fra vest/nordvest og det kunne den ene halvdel af Lynæs Kiterepair ikke stå for. Så her er en lille billedserie af Søren fra Lynæs Kiterepair, hvor han sejler mellem Lynæs Campingplads og op mod Hundested roklub – enjoy.

Billedserie af Nick Jacobsen og Mikkel Hansen under stormen Malik, 29. januar 2022

Jeg var så heldig at se et opslag fra Mikkel på Facebook, hvor man kunne se ham rigge sin 8’er til på stranden i Lynæs. Så jeg skyndte mig at tage kameraet under armen, hoppe i bilen og skynde mig ned på Lynæs Havn. Det var en god beslutning – for der var virkelig show ude ved oplevelsesmolen. Nick (grøn kite) og Mikkel (rød kite) nød det dejlige flade vand på sydsiden af molen, som gav det perfekte afsæt for monster hop. Det var fedt at se.

Her er lidt billeder af lokale Lynæs kitere fotograferet i vinterperioden 2021/2022. Ikke de optimale foto forhold, men bedre end ingenting